به گزارش ایکنا، مولوی عبداللهی، امام جمعه اهل سنت در اسدیه در دیدار علمای اهل سنت استان با فرمانده سپاه انصارالرضا (ع)، ضمن عرض خداقوت به نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و رزمندگان سپاه پاسداران، اظهار داشت: آنچه ما در مناطق محروم برای اشتغالزایی و محرومیتزدایی شاهد هستیم، با تلاش شبانهروزی نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام میشود و همچنین قدردان شما در دفاع از کشور در مقابله با دشمنان هستیم.
وی ادامه داد: در جنگ ۱۲ روزه اسرائیل و آمریکا به ایران شکست سختی را خوردند و در دنیا با این جنایتهای خود منفور شدند.
مولوی عبداللهی با اشاره به درخواست برخی از کشورهای اروپایی در به رسمیت شناختن فلسطین گفت: اینها پیروزی ایران در نتیجه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه است که همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند: سیلی سخت به استکبار نواخته شد.
امام جمعه اهل سنت شهرستان اسدیه افزود: با عمل به فرمایش قرآن و اسلام و مقام معظم رهبری در کنار اتحاد و وحدت مسلمین، نصرت با مسلمانان است که ما این را در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه شاهد بودیم که باید این وحدت را حفظ کنیم.
وی، خدمت به مردم را بهترین عبادت و قدردانی دانست و گفت: باید مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم توسط مسئولان رفع شود که البته مردم همیشه پای کار دفاع از کشور بوده و هستند و این را در نقاط مختلف استان شاهد هستیم.
مولوی عبداللهی به جنایت تروریستها در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: با محکوم کردن این جنایت در دفاع از میهن اسلامی آمادگی کامل داریم.